Eilen avasin viikkolaatikon nro 46, etsien ristipistokalenteria. Ei löytynyt kalenteria, ei. Löytyi kyllä kaikkea muuta, kuten jouluiset astiat, esiliinat ja jouluiset piparimuotit. Nyt on siis lupa leipoa myös tontun muotoisia pipareita :D. "Lupa" olisi annettu jo pari viikkoa sitten, kunhan olisin pysynyt laatikoiden avaustahdissa. Eipä hätää, kiritään kiinni.

Aamulla kalenteritilanne näytti kuitenkin aikas katastrofaaliselta. Ei kalentereita, ei kalenterikynttilää.

Ristipistokalenteri on joskus kirppikseltä bongattu. Markka-aikana kalenteri maksoi vain 10 mk. Kuvan kynttilämansetti on ollut aina kalenterikynttilämme kanssa. Pikkuiset sormet ovat käyneet availemassa mansetin koristepaketteja siinä toivossa, että sieltä löytyisi jotakin.

4 vuotiaalla oli kerhossaan tänään joulupuurohetki, niinkuin koululaisillakin. Kaikille lapsukaisille jotain punaista päälle ja kerholaiselle vielä tonttulakki mukaan. Vauvan kanssa nopeasti kauppaan pelastamaan kalenteritilanne.

Vallan hyvin kelpaavat kaupankin kalenterit. Kaupassa tuli kuitenkin niin kiva kalenterin sisusidea mieleen, etten ole luopunut vielä kalenterin askartelusta. Ehkäpä täällä ensi yönä vähän rapisee. ;)

... huh! rapisi ihan kahteen asti yöllä. Nyt on ihana kalenteri aamua odottamassa. :)