Loppiainen ja Nuutinpäivä hujahtivat ohitse noin vain. Kaikki joulujutut saivat vielä olla paikoillaan. Loppiaisena tuntui vielä liian aikaiselta luopua kuusesta ja Nuutinpäivänä, keskellä viikkoa, oli muuten vain kiireistä.

Ensi viikonloppuna kuusi kuitenkin lähtee. Lapset tosin joka päivä kyselevät, etten vain ole jo ottanut mitään joulukoristeita pois. ;)

Pikkuhiljaa, ettei kaikki jää viikonlopuksi. Eilen kääräisin joulukukat kompostiin. Kukaan ei tuntunut huomanneen mitään, vaikka joulukukat puuttuivatkin ikkunalaudalta. :o

Koneelta löysin kukistani kuvia, kun kukat vielä olivat loistossaan:

16.12.08 ostin kolmen hyasintti-istutuksen ja koristelemattoman "lumipuun". Hyasintti kasvatti vielä yhden ylimääräisen kukan ja sai siksi olla ikkunalla näinkin kauan. Laakea vati talteen pääsiäisruohopurkiksi.

"Lumipuu" vaihteli joulun aikaan koristeruukkua. Vanhoista joulukukista olin ottanut talteen kukkakoristeet ja ruukut. Joululaatikoista esiin tullessaan koristeet olivat taas kuin uusia, eikä koristelemattoman kukan hinnaksi tullut kuin 3,50 e. Keksittiin me kukkakoristeille itsenäisyyspäivänä muutakin käyttöä. ;)

Lahjaksi saatu amaryllis ei tänä vuonna viihtynyt meillä kovin hyvin. Toinen kukkavanoista jäi kokonaan avautumatta, vaikka ensimmäinen kukka avautuikin hienosti.

Kategoriasta kukat, löytyy joulun 2008 muut kukkamme. Kummasti kukkien määrä vuosi vuodelta kasvaa. :)