partiolaistenkalenteri15.11.15.jpg

Kaksi viikkoa sitten kävi Helsingissä käydessä tuuri. Pari reipasta poikaa oli kauppaamassa partiolaisten joulukalentereita. Tämä on minulle! Lapset ihmettelivät, kuinka äiti voi olla innoissaan kuvakalenterista.

Samalla reissulla päätin kiusata itseäni käymällä Tigerissä. Sieltä olin viime vuonna löytänyt kalenterikynttilän ja päätin tarkistaa, että onko se tosiaan ainoa paikka, mistä kalenterikynttilöitä enää löytyy. Tämän vuoden kynttilä oli kuitenkin jo hallussa, sillä olin löytänyt kirppikseltä hoikkamallisen kalenterikynttilän, mutta jos kuitenkin käytäisiin katsomassa. Siellähän niitä kynttilöitä oli, eikä käynti jäänyt pelkäksi katseluksi. Pitihän "harvinainen" kynttilä saada, vaikka iltakynttiläksi jos vaikka hoikkaa kynttilää poltettaisiin aamuisin.

9 vuotias laski illalla jo innoissaan, että joulukalenteriin on enää yksi päivä. Kaksi päivää vielä oli, korjattiin laskutoimitusta, mutta äitipä saa avata ensimmäisen luukun partiolaisten kalenterinta jo huomenna. Epäreilua ;) ... ja koska vuorokausi ehti jo vaihtua niin TÄNÄÄN avautuu ensimmäinen luukku, kunhan ensin hyvät yöunet on nukuttu.