Itsenäisyyspäivän aamuna virittelin tuikkuja ja kynttilöitä paikoilleen. Muut nukkuivat pitkään. Esivalmistelin samalla aamupalaa ja illan ruokia.
Itsenäisyyspäivän hyasintit eivät ehtineet avautua juhlapäiväksi, mutta tummanpunaisen amarylliksen toinen vana oli avautunut täyteen loistoonsa.
Samalle päivälle osui myös toinen adventti. Aamupalapöydässä poltimme adventin kahta kynttilää.
Aamupalaksi oli karjalanpiirakoita, munavoita ja muita höysteitä.
14 vuotiaan kanssa kävin kävelyllä bongailemassa suomenlippuja ja ikkunoista isoja valotähtiä.
Itsenäisyyspäivän ruokana oli paistia, viiden pippurin kastiketta, joulujuureslaatikkoa, kermaperunoita, keitettyjä punajuuria & persiljaa, fetajuustosalaattia.
Seurasimme itsenäisyyspäivän televisio-ohjelmia ja availimme joulukalentereita.
Jälkiruuaksi oli Suomi -kakkua, suklaata, kahvia.
Kommentit