20210330munia.jpg

30.3.21 sain punnerrettua pääsiäiskoristelaatikkoni esille. Kun joulunodotuslaatikoita on useampi, on pääsiäiskoristelaatikoita vain kaksi, eivätkä aivan joka pääsiäinen ole laatikot edes avautuneet, koska välillä pääsiäisen aika on päässyt yllättämään.

Olipas kiva avata pitkästä aikaa teemalaatikkoa. Sieltä oli kiva bongailla erityisesti lasten omin käsin askartelemia koristeita. Ihan alkuunsa otin laatikoista vain muutamia juttuja esille, ettei pääsiäinen lävähdä liian aikaisin silmille.

20210330pajut.jpg

Nyt 18 vuotias, maalasi joskus ehkä 9 vuotiaana isänsä työmatkalta tuomilla marmorimaalausväreillä munia. Muistan, kuinka olikin jännää opetella, miten munan sisuksen sai munasta varovaisesti pois. Vielä on 9 munaa jäljellä, kun olen niitä niin huolella säilyttänyt. Jos aikaa jää, voisi jotain tällaista askarrella taas. Munat pääsivät pajunkissoihin roikkumaan.

20210330pajukynttilat.jpg

Onneksi en ostellut kaupasta lisää pääsiäiskynttilöitä, sillä laatikoista niitä löytyikin jo ennestään. Näitä pajukuvioisiakin oli poltettu vain vähän.