20230331kynttilat1.jpg

31.3.23

Havahduin siihen, että ensi sunnuntai on jo palmusunnuntai eli pajunkissat olisi kiva saada ajoissa maljakkoon ja olihan minulla ne kaksi pajunkissakuvioista pöytäkynttilääkin jossain. Niinpä penkkasin liinavaatekaapin alimman hyllyn pahvilaatikon ja kannoin kaikki "Pääsiäinen" -tekstillä olevat paperikääreet pöydälle avataviksi. Kuin joulu olisi ollut, vaikka ihan itse olin kynttilät papereihin käärinytkin. ;)

 

20230331kynttilat2.jpg

Yllätys, sieltä ne tutut kynttilät paljastuivat, mitkä pyörivät blogissa viime keväänäkin. Silloin vain oli jo pitkäperjantai kääreitä avatessa, joten pääsiäiskynttilät eivät ehtineet viime pääsiäisen aikana pienentyä paljoakaan. Lisäksi löysin jemmoista keltaisia ja oransseja pitkiä kynttilöitä, mitkä nekin olin ostanut jo jonain vuonna.

Keskeltä kuvaa löytyvät pajunkissakuvioiset kynttilät, mitä aluksi lähdin etsimään, mutta homma paisuikin näköjään pääsiäiskynttilöiden inventaarioksi.

 

20230331kynttilat3.jpg

Kaikille pöytäkynttilöille alustat valmiiksi. Pitkät kynttilät jäivät odottelemaan vielä kynttilänjalkoja ja kynttilämansetteja.