Viikkolaatikoiden availu on aikataulusta myöhässä. Kurkkasin viikon 45 laatikkoon vasta perjantaina. Nyt pitäisi olla käsillä viikon 46 laatikko, mutta se killuu edelleen vaatehuoneen ylähyllyllä. Enkä saakkaan laatikkoa sieltä alas pariin päivään. Mies joutui työmatkalle heti isänpäivän jälkeen.

260340.jpg

Laatikko 45:n avattuani tuli kiire kauppaan. Siniset kynttilät muistuttivat isänpäivästä. Kun lapsilukumäärä oli kaksi, tuli hankittua sininen nelikanttinen kynttilä, missä on kaksi sydäntä. Syntyi kolmas lapsi, ostimme sinisen pyöryläkynttilän palamaan isänpäiväksi nelikantin rinnalle. Lapsia neljä...

260352.jpg

... olipa vaikeaa löytää samaa sinistä. Perheen kasvaessa pöytä ja pöytäliinakin kasvavat. Etsimme yksiväristä liinaa, vaan eihän sellaista koskaan löydy, mitä etsii. Kotosalla kuitenkin iloisesti yllättyen. Lumihiutale -kuvioinen liina oli kuin tehty meille! Pöytä on aivan askartelemani lumisadeikkunan vieressä.

Kirpputorilta tein kivan löydön. 30 sentillä sain lasisen tuikun. Meillä on samanlainen. Tuikku sai parin. Tytölle löysin käyttämättömät Vendin punaiset sukkahousut 50 sentillä. Oli kyllä muutakin asiaa kirpputorille, varasin nimittäin itsepalvelupöydän. Ihan kuin tässä olisi aikaa silittämiselle ja hinnoittelulle. Pitänee ottaa joulusiivouksen kannalta. Ihan kaikkea kun ei voi varastoida. Jollekin toiselle sitten iloisena kirppislöytönä. :)