yotajouluunkalenteri131016.jpg

10 vuotiaan kanssa lähdin askartelukauppaan ostoksille, mutta tietty tarvike oli tilapäisesti loppu. Viihdykkeeksi, ettei heti tarvitse lähteä tyhjin käsin kotiin, päätettiin kiertää Citymarket ilman ostopakkoa. Joku taijanomainen tarve ostamiseen kuitenkin iski, kun löytyi yötä jouluun kalenteri. Ihana! Punainen kuin joulu. Puinen ja tekstikin suomeksi!

MerryXmaspyykkipojat131016.jpg

Seuraavassa mutkassa kuitenkin tarrasin sormeni ei suomenkieliseen, vaikka hetki sitten olin perustellut ihan muuta. Siisteimpien pyykkipoikien valitsemiseen meni aikaa, mutta näyttivät niin omilta. Tästä tulee mulle ihan oma kalenteri! ... sisällöstä ei tosin ole tietoa, mutta jos roikutan kalenteria seinällä, voin toivorikkaasti odotella, että sinne ilmestyisi jotain ;).

 

71yotajouluun141016.jpg

Palikkakalenteri oli menestys. Heti aamulla herättyään, 10 vuotias kiirehti kääntämään palikan. Löysipä vielä kirjahyllyyn jääneen yksinäisen tontunkin ja asetteli sen palikkakalenterin viereen.

MerryXmaspyykkipojat141016.jpg

Pyykkipoikakalenterin sain myös viritettyä seinälle. 10 vuotias ja 14 vuotias ihmettelivät touhuja, kun kolusin työkalupakkeja etsiäkseni sopivia kiinnikkeitä. Tavallisesti ruuvailut ovat täysin olleet miehen aluetta, mutta tässä ei jääty mitään odottelemaan.

Mies ei tainnut edes ensin ymmärtää, mikä viritys seinällä oli, ennenkuin lirkuttelin, että "mitähän kivaa sä laitat mulle tonne?" Toivoa on kuitenkin jotain yllätyksiä saada, sillä 10 vuotias kysyi, että saadaaks mekin tonne jotain laittaa? :)