kalenteriaskartelua101116.jpg

10.11.16 Tuli sopiva hetki pakata kalenteriyllätyksiä. Siivoilujen ansiosta olin laittanut kalenteria varten hamstrattua tavaraa yhteen laatikkoon, joten olisi olettanut, että helppo tehtävä. Ei ollut ei. Pyörittelin tavaroita käsissäni, että millehän luukulle mikäkin olisi paras. Lopulta iski paniikki, että jos joku perheenjäsen tuleekin kesken kaiken kotiin.

Jemmalaatikkoa tutkiessa tuli vastaan parikin juttua, mitkä ovat pyörineet ideana jo pitkään. Yhtäkkiä toinen niistä muuttui puolikkaaksi kalenteriksi. Vain 13 luukkua, mutta tämä tulee varsinaisten luukkujen lisäksi pari viikkoa ennen joulua.

kalenteriluukut101116.jpg

Jännää, miten suunnitelmat muuttuvat lennossa kesken kaiken. Ensin piti tehdä ihan toista kalenteria tarranumeroilla ja vielä edellisenä päivänä luulin, että tuleeko ostamilleni numeromerkeille sittenkään käyttöä.

Kalenteripussien sisältä löytyy pieni juttu, mikä piti olla jo viime vuoden kalenterissa yhtenä luukkuna. Nyt se vain meni osiksi ;). Sisällyksen hinta oli 1 euron, paperin löysin ojasta?!!! ja kierrätettävät numeromerkit maksoivat 3 euroa.