Jouluaattoaamuksi suunnittelin yllätystä, kuinka olisin aikaisin aamulla ripustanut lisäkoristeita aaton aattona koristeltuun joulukuuseen. Olin varannut neljä pussillista kultakääreisiä ripustettavia suklaapalloja tätä yllätystä varten.

Kävi kuitenkin niin, että kiireiden takia kuusi saatiin ulkoa sisälle vasta jouluaattona ja pelkästään kuuseen perinteisesti kuuluvien koristeiden ripustamisessa meni aikaa. Kultakääreisten suklaapallojen ripustelut kuuseen unohtuivat.

20210330suklaapallot.jpg

Pääsiäisen lähestyessä muistin kultapalloni ja aloinkin heti ideoimaan, että voisin tehdä suklaapalloista pääsiäispalloja pienellä tuunauksella. Hetken luulin, että parasta ennen päiväys olisi mennyt, mutta aika olikin vuoden 2022 puolelle. Pääsiäislaatikosta löysin sopivasti lasten pikkulapsiajoilta jääneitä askarteluhöyheni.

20210330suklaapallo.jpg

Pientä näperrystä kesti aika kauan, kun kieputtelin langalla höyheniä suklaapallon tyveen ja solmin ripustusnauhojen solmuja valmiiksi. Yhtä palloa kävin kokeeksi roikottamassa pajussa, mutta muutoin yllätyspalloilu pysyi perheenjäseniltä yllätyksenä ja paljastuu heille pääsiäisaamuna.

Samanlaiset, mutta hopeiset pallot olivat tuunauksen alla uuden vuoden aikaan. :)