Siivosin tonttuja pois ikkunoiden väleistä. Uutta ikkunaa ei ollut tarkoitus heti alkaa väsäämään, mutta se ikäänkuin lähti vahingossa.

Koko viikon tavaroita enemmän siivonneena löysin pitkästä aikaa kaikenlaista juuri tähän aikaan sopivaa.

  • Valkoiset sydänpuput olin joskus kauan sitten ostanut kirpputorilta. Hintaa vähän alaspäin tingatessa myyjä suostui ehdolla, että puput pääsevät hyvään kotiin ;). Lupasin tehdä pupuista ystävänpäiväikkunan. Myyjä vähän mietti, miksei hän ollut sellaista ymmärtänyt tehdä. Hyvä, kun enää myi pupuja. ;D
  • Punaiset sydämet ovat alunperin olleet joulukuusen koristeita. Muutaman ripustusnauhan ritsahtaessa, saksinkin kaikista lopuista nauhat kokonaan pois ja muunsin kuusen koristeet ikkunanvälyskoristeiksi. Sattumalta, sydämiä oli alunperin 14, niinkuin ystävänpäiväkin on 14.2., mutta tähän ikkunaan ei löytynyt kaikkia sydämiä.

Talviset kuuset siirtyivät tonttuikkunasta. Tonttumaisemasta jääneen pumpulilumipeitteen pinnan rapsutin pikkuroskista haarukalla. Tuli nopeasti valmista, hyvissä ajoin, eikä tarvinnut tehdä mitään hankintoja ikkunaa varten. Ehdimme nauttia ikkunasta ennen ystävänpäivää. :)