l%C3%A4mpim%C3%A4tleiv%C3%A4t8.10.13-nor

Lämpimät leivät ovat jääneet unohduksiin, vaikka ovatkin niin hyviä ja nopeita valmistaa. En muista, koska viimeksi olisi tehty. Tavallisin versio taitaa olla kinkkusiivu/tomaatti/juusto -viritelmä, mutta näistä tuli jauhelihaisat.

Edellisenä iltana pidimme pitsanpaistajaisia. Jauhelihapitsaa varten teimme mausteisen jauhelihakastikkeen, mitä jäi paljon jäljelle. Jauhelihaa, tomaattimurskaa, sipulia, mausteita mm. valkosipulia, pippuria, chiliä, basilikaa kokoon keittäen.

Lopusta kastiketta piti tehdä ihan jotain muuta, mutta nälkäiset ulkoilijat tarvitsivat pikaruokinnan. Levitin reissumiesviipaleiden päälle jääkaapin kohmentaman jauhelihamössön, tomaattiviipaleita, juustoa ja vähän oreganoa. Paisto 200 asteessa, kunnes juusto on sulanut.