Siitä on jo 15 vuotta, kun kirjoitin blogin ensimmäisen postauksen.

15%201.jpg

Silloisesta blogilistasta en löytänyt tuolloin sopivaa kategoriaa blogilleni, joten kirjoitin kategorialistalle ensimmäisenä "joulublogi". Myöhemmin lisäsin joulublogi -sanan myös KuusiÄssää -nimen jatkoksi.

15%202.jpg

Blogivuodet alkoivat nelilapsisessa lapsiperheessä, kun nuorin lapsi oli vielä vauvaikäinen.

15%203.jpg

Viidessätoista vuodessa lapset ovat kasvaneet nuorisoksi ja esikoinen on jo lentänyt pesästä, mutta on ainakin vielä palannut jouluaattona joulunviettoon. Perheen äidiltä ei ole mielikuvitus hävinnyt ja vauva on kasvanut jouluvalmistelijaksi kanssani. Yhdessä saatetaan kirjoitella listoja, mitä mihinkin viikonloppuun haluaisimme, sillä joulu ei ole pelkästään jouluaatto vaan joulunodotus ja yhdessä tekemistä.

15%204.jpg

Edelleenkin meillä on joulupukki tuonut lahjat, mitkä hän on viime vuosina jättänyt pihalle. Lyhtymerkkivalon sytytys joulupukille on jäänyt tavaksi.

15%205.jpg

Yhdestä perinteestä voisin luopua. Se on viime hetken kiire, kun mutkia tulee matkaan ja olisi mukava jos kuusi koristeltaisiin rauhassa jo aatonaattona, että voisi jouluaattoaamuna herätä kuusen loisteeseen.

15%206.jpg

Blogista katosi muutaman vuoden kuvat, mitä olen hiljalleen palautellut paikoilleen. Kaikkia kuvia en tosin ole vielä löytänyt. Samalla olen liittänyt postauksiin päivämääriä.

15%207.jpg

15%208.jpg

HYVÄÄ JOULUNODOTUSTA 2021!