Vielä muutama postaus sitten kirjoittelin leppoisasti, jos ristipistojoulukalenteri ei valmistuisikaan vaivattomasti ajoissa ennen joulukuuta, tulisi siitä täksi jouluksi seinäkuvatonttu. Höpö, höpö sellaiset puheet. Jos aamuviideltä huomaa kirjovansa tontulle tähtitaivasta, on pakko kai myöntää, että pientä panikointia on ilmassa. Kaiken lisäksi huomasin, että kullanvärinen lanka joko loppui kesken tai sitten olin hukannut sen jonnekin. Kaikkia muita lankoja kyllä jäi ylimääräisiä.

1092357.jpg

Onneksi... da, da, daa! Muutama päivä sitten siivotessani löysin jotain aivan ällistyttävää. Nimittäin toisen tontturistipistokalenterin!

Siis minullahan onkin ollut näitä koko ajan kaksi! Ihmettelinkin, miksi aloittaessani kalenterin pistelyä, kankaassa ei näkynyt mitään jälkiä :o. Muistin nimittäin aloittaneeni kalenterin, yli kymmenen vuotta sitten. Mietin, että olin kai myös purkanutkin alun :o. Ihme, etten vieläkään tajunnut, kun pyörittelin käsissä kahden pakkauksen punaisia muoviympyröitä, jotka ommellaan numeroiden kohdille. Mietin vain, että mitenhän klenksupakkauksia on kaksi, ehkä olivat vahingossa laittaneet kaksin kappalein pakkaukseen.

Mikä hassuinta, toinen pakkaus löytyi kassista, mikä oli kesälomalla mukana, eli molemmat pakkaukset ovat olleet vuoroin näkösällä. :D

Ensi vuodeksikin on sitten ristipistojoulukalenteria pisteltävänä, ellei siitä pakkauksesta nyt lopu kultalanka kesken :D. Toisesta pakkauksesta nappasin siis kullan väristä lankaa tekeillä olevaan tähtitaivaaseen...

1092348.jpg

taivas on vielä kesken... täällä työlistaa, eikä ole kuin kolme iltaa aikaa ennen kuun vaihdetta!