2020itsenaisyyspaivanlaatikko.jpg

Avasin itsenäisyyspäivän joulunodotuslaatikon jo hyvissä ajoin, että tiedostaisin jos jotain puuttuu. Samaa Suomi-laatikkoa käytämme myös isänpäivänä ja juhannuksena, joten jätin kuvasta isänpäiväkynttilät pois.

Irrallaan oleva pieni suomenlippu löytyi kirjahyllyn laatikosta, joten vanha suomenlippunauha pääsi korjauslistalle. Servetit ja sini-valkoiset tuikut laitoin muovirasioihin ja laatikosta löytyneet astiat pääsivät pesuun.

Pitkiä itsenäisyyspäivän kynttilöitä ei laatikosta löytynyt, joten päätin heti käydä ne ostamassa. Kirjasin ostoslistalle joitakin asioita, mitä muistelin usein itsenäisyyspäivässämme olleen, kuten mustikkaglögiä, mutta totuttuja tuotteita ei ainakaan vielä löytynyt valikoimista.

20201202hankinnat.jpg

Suomi -konvehteja löytyi kaapista isänpäivän ajoilta, joten ihan heräteostoksena ostin Fazerin mustikkajugurttisuklaata ja vähän lisää kauniita suomenlippuservettejä.

Myöhemmin kipaisin vielä kukkakauppaan ostamaan nupullaan olevat sinisen ja valkoisen hyasintin, mitkä usein kuuluvat myös itsenäisyyspäiväämme. Katsotaan, osuuko hyasinttien kukinnan ajoitus oikealle päivälle.