21.7.22 löysin vielä käyttämättömäksi jääneen 2022 kalenterin. Oli enää viitisen kuukautta kalenteria jäljellä!

Ihan ettei kalenteri jäisi käyttämättömäksi, päätin ottaa sen joulusuunnitelmien kirjaukseen. 16 vuotiaan joulutontun kanssa pidin kahdenkeskistä palaveria. Yhdessä mietimme, mille viikoille mikäkin tapahtuma ja joulukoristelaatikon avaus sijoittuisi.

20220723suunnittelu.jpg

Kaikkien kuukausien 24.päivät ympyröitiin ja päätettiin, että 23.päivät olisivat siivouspäiviä, ettei joulusiivous kasautuisi ainoastaan joulukuuksi. Vähintäänkin oikaistaisiin paikat ja yrittäisimme kuvitella katselevamme ympärille jonkun toisen silmin.

~~

Lauantaina, 23.7.22, olikin sitten ensimmäiset joulusiivousharjoitukset. Nuorisolle sattui päivälle muita menoja, joten aloittelin siivoomaan itsekseni. Mies ei alkuun näyttänyt ilahtuvan siivouspäivästä, mutta onneksi tuli mukaan talkoisiin. :)

Ajatus oli, että 24.päivä saisi herätä kuin jouluaattoon. Ihan ei ensimmäisten joulusiivousharjoitusten jälkeen viimeistely mennyt nappiin, mutta paljon saatiin aikaiseksi. Mies siivosi kylpyhuoneen perusteellisemmin ja Ilahduttavaa oli saada sellaisiakin hyllyjä siivottua, mille ei tavallisessa viikkosiivoilussa jää aikaa. :)