20201220tarjoilup.jpg

Jouluaterioilla oli monesti tullut mieleen, että jonkinlainen buffet -tarjoilupöytä olisi kiva. Kuumat painavat tarjottavat laatikot eivät olleet ihan simppelit siirrettävät pöydässä eteenpäin.

Ideasta, perheen isä alkoi nikkaroimaan toivottua tarjoilupöytää kesällä 2020. Pöydän pariin jalkaan oli hyödynnettty kahden nuorimman tyttären purettua kerrossänkyä. Voi, kuinka ihanaa! Kannustin miehen nikkarointia eteenpäin. Ajatella, että pöydän jalkoina olivat kahden nuorimman tyttären kerrossänkyjen jalat! Tarjoilupöydällä oli jo siis tarina, ennen kuin itse pöytä oli edes valmis!

Pöydän teko jäi unohduksiin. Omat kannustusviestini eivät tehonneet.

Tyttären kanssa oli kuitenkin juttua, kuinka kiva kapea tarjuilupöytä voisi olla. Kun tytär piirsi toivelistamaisesti paperille idean, alkoi kummasti tapahtua. Mies osti jos minkälaista työkalua ja puristinta, jotta saisi pöydän valmiiksi. Lopulta valmis tarjoilupöytä siirrettiin paikalleen 20.12.20.

Päivää ennen tarjoilupöydän 1 vuotis juhlapäivää, ensinnäkin kerroin tulevasta juhlapäivästä ja kysäisin, että minkälaisen tarjoilukattauksen laittaisit pöytään sen 1 vuotis juhlapäivänä? ;)