20210917kalenteritarvikkeet.jpg

17.9.21 avasin kalenterintekolaatikkoni. Sieltä valitsin, mitä tähän hetkeen voisi tarvita. Oli se vaan niin kiva, kun olin pakannut kangaskalenterinkin viime vuoden jäljiltä korjattuna odottamaan uutta joulua.

Harmaat kirjekuoret olin ostanut keväällä palapelikalenteria varten, numerotarrat olivat viime joulun jälkeisestä poistomyynnistä. Kiva kun kaikki löytyi yhdestä paikkaa. :)

Laatikon tarkastelu innoitti heti kalenterin täyttöhommiin. Kalenterin sisälle tulevan palapelin olin jo koonnut ja osat odottivat lajiteltuina palapelilaatikossa papereiden väleissä.

20210917tarrat.jpg

Tarrojen liimaamista kuoriin, kuorien täyttöä, kuorien reijitystä, lahjanauhojen pujotusta, kangaskalenterin asettelua ja luukkujen kiinnitystä. Alkuun luulin ihan pikkuhommaksi, mutta vierähtikin puolitoista tuntia. Siihenkin menee nähtävästi aikaa, kun irroittaa palapelin osia toisistaan.

20210917palapelikalenteri.jpg

Pystyin kasaamaan kalenteria jo, koska kiinnitin kalenterin oven sisäpuolelle. Ihan jää piiloon oven ollessa auki. Kiinnitysnaula on oven päällä. Lähempänä joulua siirretään kalenteri näkösälle oven toiselle puolelle. :)