kalenteritonttu29.11.14.jpg

Kalenterihässäkkä on pelastettu kaupan valmiilla kalentereilla. Näin ei meillä ole käynyt pitkään, pitkään aikaan, mutta tuovatpahan vaihtelua. Lapset eivät välttämättä ole ymmärtäneetkään, minkälaisen homman äiti on aikaisempina vuosina itsetehtyjen kalentereiden eteen tehnyt ja mielellänihän minä yllätyksiä ole ideoinutkin. Nyt vain loppui aika kesken.

kalenteripukki29.11.14.jpg

Siivouksista pidin pienen tauon ja lähdin 8 vuotiaan kanssa kävelylle. Käväistiin kauppakeskuksessakin pyörähtämässä, mistä ihme kyllä vielä löytyi kalentereita. Kaksi nuorinta saivat perinteiset kuvakalenterit. Tallitonttu sopii hyvin 8 vuotiaalle, kun aina valitsee pussilakanoikseen heppakuvioiset. Omasta sängystä tulee heppatalli, kun kuvakalenterikin ripustetaan seinään. :)

kalenteritkuva29.11.14.jpg

kalenteritharibo29.11.14.jpg

15 vuotiaalle Haribo -karkkia ja 18 vuotiaalle Dumle -suklaata.

kalenteritmars29.11.14.jpg

Perheen isä saa tänä vuonna ensi kertaa oman kalenterin, Mars -suklaata. Itselle ostin viime vuotiseen tapaan 24 Ferrero -palloa. Kiva, kun läpinäkyvän rasian läpi näkee, montako päivää on jouluun. :)

Tänään pidetään kalentereiden jako. Itseni lisäksi vain 8 vuotias tietää, mitä kenellekin on tulossa, joten muille tulee yllätyksenä. Vain 1 yö joulukuuhun!