20221210kolmasadventti.jpg

Tässä meinaa joulu päästä yllättämään, kun niin monia jouluaskareita on vielä tekemättä. Kolmannen adventtiaamun alkajaisiksi siivosin oman nukkaukseni, minne olin näköjään tehnyt tavaroiden väliaikaisen säilytyspaikan. Kolmihaarainen kynttelikkö löytyi sivupöydän kulmalta. Kynttelikössä oli vielä syysmansetit ja pienet pätkät oransseista kynttilöistä. Ennen adventtikynttelikön kolmen kynttilän sytytystä poltankin syyskynttilänpätkät kolmihaaraisesta kyntteliköstä pois.

Viime viikon sunnuntaina ei adventtikynttelikön kynttilöitä muistettukaan polttaa, mutta kalenterikynttilä on ajantasalla.

 

20221210puurokalenterista.jpg

Vielä oli yksi tonttukulho jäljellä, mistä tänään söin luomukaurapuuroa. :)

Puurokalenterini on ollut aivan ihana. Joka päivä on tullut luukusta erilainen puurohiutalepussi. Jos en ole päivän puuroa aamulla keittänyt, olen merkinnyt pussin pyykkipojalla, minkä koristesydämessä on päivänumero ja niihin puuroihin voin sitten palailla myöhemmin, vaikka samalla katsellen kulloisenkin päivän kuvia.

 

~~

... mitä ihmettä? ... iltaan asti luulin, että oli sunnuntai, mutta olikin lauantai. Sain siis yhden jouluvalmistelupäivän lisää. :)