kalenteri2t%C3%A4ytt%C3%B65.10.15.jpg

Tänään pääsivät jo lajitellut ja kuvatut kalenteri nro 2 yllätykset paketteihin. Parin tunnin aika, kun muita ei ollut kotosalla hyödyntyi hyvin, kun oli jo rutiinia paperin taittelusta, liimailusta, teippailusta, tarrojen kiinnittelystä ja yllätysten piilottelusta pussukoihin. Aikaa jäi jopa luukkujen sulkemiseen, mihin käytin lahjanarua. Pusseista tuli pieniä lahjasäkkejä.

kalenteri2nauhat5.10.15.jpg

Samaa paperia kuin ensimmäisessäkin kalenterissa. Erilaiset numerotarrat kuitenkin erottavat luukut ensimmäisen kalenterin luukuista.

Loppumetreillä piti olla varuillaan. Täytyi siirtää homma piilosalle, jos joku sattuisikin yllättämään tulemalla aikaisemmin kotiin. Paperikassin pohjalta kuvasin kuitenkin valmiit kalenteriluukut. Vain jouluaaton pussi jäi tekemättä, sillä sen yllätyksiä täytyy vielä putsailla ja taitella hieman suurempi säkki.

Toisen lahjanarun pään jätin pusseista kihartamatta, sillä ainakin vielä tässä vaiheessa olisi aikomus ripustaa nämä paketit perinteiseen ristipistokalenteriin. Kalenteri on pientä korjausta vailla, kun muistan, että siitä olisi muovirenkaita kadoksissa. Kahdeksan viikkoa aikaa joulukuun alkuun.