20101130valkoinen.jpg

30.11.10

26.11.10 ostamani kolme amaryllista olivat neljän päivän jälkeen avautuneita. Valkoinen näytti heti tosi hienolta tähdeltä. Kuvassa on vasta ensimmäisen vanan kukat auki.

... nyt ensimmäiset kukat alkavat jo lörtsähtää, mutta valkoinen amaryllis näyttää silti edelleen aika samalta kuin kuvassa, sillä viereisen vanan kukat alkavat olla parhaimmillaan. Avautuisikohan toisen vanan viimeinen nuppu itsenäisyyspäiväksi :). Kolmas kukkavana on tällä kukalla jo näkyvissä. 

20101130vaaleanpunainen.jpg

30.11.10

Vaaleanpunainen amarylliskin näytti hienolta. Yhdestä vanasta tuli jopa kuusi nuppua. Tosin kaikki nuput eivät kukkineet yhtaikaisesti.

... nyt ensimmäisen vanan kaksi ensimmäistä kukkaa ovat kuihtuneet, mutta samasta vanasta olisi avautumatta vielä yksi pikkuruinen nuppu. Toinen vana on vielä matala, joten sen avautumista saadaan odotella.

 

Tummanpunaista amaryllista en kuvannutkaan, kun odottelin sen parempaa kukkaloistoa. Kukka näytti harvalta, kun vanasta tuli vain kolme nuppua. Toinen kukkavana vielä avautumatta... jospa kukka vielä yllättää loistollaan :).