2017vaalimuki.jpg

Suomiaiheisesta joulunodotuslaatikostani otin vaaliviikonlopuksi esille rekvisiittaa. Laatikosta löytyi muunmuassa kartonkinen vaalikahvimuki ja pari Sauli Niinistö 2018 -rintanappia. Nämä säästin hauskana muistona vuoden 2017 joulukadun avajaisretkestä.

Joulukadun avajaisissa 2017, olin kaksin jouluttelevan tyttäreni kanssa liikenteessä. Avajaisohjelman ja kulkueen seuraamisen jälkeen lähdimme tonttulakit päissä bongailemaan kaupungin valoja ja kauppojen joulusomisteisia ikkunoita.

"Tulkaa ilmaisille kahveille, tuolta saisi", huikkaili iloisen näköinen tyyppi, "Niin, kylmähän tässä jo olikin, mutta kun kaveri ei juo kahvia". "Saa sieltä muutakin" jatkoi sisäänheittäjä ja kävi varmistamassa keittäjältä, että muutakin olisi.

 

2017vaalikahvi.jpg

Vasta sisällä kahvikupin äärellä aloin ihmettelemään, missä olimme?

Oli kiva päästä lämmittelemään. Kukaan ei tyrkyttänyt mitään ja meillä oli ikkunapaikka, mistä seurata joulukadun avajaisten ihmisvirtaa. :)

Hyllyllä oli Saludo -kahvipaketteja, missä oli erikoinen teksti. Niissä luki Sauludo. Kahvipakettien teksteistä kuului keskustelua, että miksi paketeissa ei lukenut Saulido? Kahvipakettitekstikeskustelun kuuntelu oli sen verran viihdyttävää, että poislähtiessä ostin yhden Sauludo -kahvipaketin kotiinviemisiksi. :)

 

20171126joulukadunavajaiset.jpg

26.11.2017