Joulunodotuslaatikon siniset kynttilät pääsivät käyttöön.

Iskä sai sänkyyn isänpäiväaamuna (9.11.) lasten onnittelulaulun ja halihyökkäyksen. Sitten ohjattiin iskä aamupalapöytään. Valmiiksi katetussa pöydässä paloi perinteinen isänpäiväkynttilä.

Kaksisydäminen marmorikynttilä ostettiin isänpäiväksi jo, kun meillä oli kaksi lasta. Lapsiluvun kasvettua, on viereen ostettu pienempiä sinisiä marmorikynttilöitä. Jo toissavuonna oli vaikea löytää samansävyistä sinistä, mutta tänä vuonna ei löytynyt lainkaan sinisiä marmorikynttilöitä :o. No, aina joku kynttilä löytyy kaveriksi. Onhan noita kynttiläjemmoja. ;)

Kultasininenkin pääsi pöytään illemmalla. Osa kynttilöistä pyörii laatikoissa pitkään. Tästäkin kynttilästä jäi valtaosa kultakoristeista suojapaperiin kiinni.

Jälkkäriksi oli isä & lapset yhdessä leipomaa kääretorttua, mikä oli kuorrutettu kermavaahdolla, sinisillä nomppareilla ja muumipappakekseillä. :)

Lupaavasti on alkanut joulunodotuslaatikoiden availut, kun esineet pääsevät oikeasti käyttöön, eivätkä vain palaudu oikeaa hetkeä odottelemaan. Seuraavaksi on vuorossa tonttumukien esille otto. Astiakaapin ylähylly on jo pyyhkäisty ja kaikki kesäiset mukit on sujautettu sinne piiloon. Vain jouluisat mukit jäävät pyörimään näkösälle. :)