27.3.10

Tein kaksi laatikkoa samanaikaisesti. Maitoallergikon laatikosta jätin juuston pois ja korvasin kerman kaurapitoisella kerman korvikkeella. Molemmista laatikoista tuli hyviä, mutta tarkkoja ainesmittoja ei tullut laitettua ylös.

  • 650 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
  • 2 sipulia
  • mustapippuria, paprikamaustetta, valkosipulirouhetta, juustokuminaa, basilikaa
  • perunoita
  • (juustoa)
  • 1 prk ruokakermaa

Paista broilerit pannulla ja lisää silputtu sipuli kuulottumaan. Mausta. Kuori ja pilko perunoita ohuiksi kiekoiksi. Asettele perunakiekkoja, broileria (ja juustoa) kerroksittain uunivuokaan. Lopeta perunakerrokseen ja lorauta purkillinen ruokakermaa pintaan. Paisto aluumiinifolion alla 1-1½ tuntia ja lisäksi ilman foliota ½ tuntia, että pinta saa kauniin värin.