20230404munajahtiin.jpg

4.4.23

Tein konvehtilöydön omista kätköistän. Jaahas, joulusuklaakätköjä oli taas jäänyt piiloon tai sitten jouluna oli liikaa suklaata. Ensin mietin, että siinä ne pääsiäissuklaat sitten olivat, mutta löytyneiden konvehtien lisäksi kipaisin sittenkin myös pääsiäissuklaaostoksilla. Onhan se kiva, että seasta löytyy myös tipuja ja pupuja.

Kuinka saisin joulusuklaat ja pääsiäissuklaat yhdistettyä munajahtiyllätyksiksi, vaatikin sitten pientä askartelua. Elintarvikepusseja, lahjanarua ja käytin myös synttäreillä käytettyjä serpentiinejäkin pussukoiden koristeluun. Osa yllätyksistä piiloutui pääsiäislaatikosta löytyneisiin pahvisiin, uudelleen käytettäviin, munakuoriin.

Yllättävän iso urakka oli. Aina sen vain unohtaa, kuinka paljon aikaa yllätysten lajittelu ja paketointi vie. Sovin kesken yllätysten paketointia tulleen tyttären kanssa, että pysyttelee omassa huoneessaan siihen asti, kun ilmoittelen, että taas saa liikuskella.

 

20230405munajahtiin.jpg

5.4.23 Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Järjestelin yllätysten kuvatiedostot ja siirtelin kansioita, kenelle mikäkin yllätys sopisi, että kaikki saisivat mahdollisimman paljon erilaisia ja kohtuu samanmääräisesti.

Lajiteltu on siis jo tietokoneella. :)