20111120paloauto.jpg

20.11.11 Matkalla Senaatintorille jäimme ihastelemaan kulkueeseen kuuluvia vanhoja paloautoja. Senaatintorille päästyämme tiernapoikien esitys oli jo menossa ja 5 v. ja 9 v. vuotias alkoivat valittamaan melko pian kylmyydestä.

20111120muumi.jpg

Lavalle tuli Pikku Myy ja Muumipeikko, jotka jumppauttivat lapsia. Meidän jääpalikat eivät juurikaan innostuneet.

20111120tuisku.jpg

Antti Tuiskun esitys innosti jo vähän enemmän. Uusi joululevy oli tuloillaan, miltä kuultiin pari kappaletta. Tästä olisi kotiin jäänyt nuorisokin varmaan pitänyt. Kuorokin lauloi joululauluja uusin sovituksin beat boxaajien kanssa.

20111120pukki.jpg

Joulupukki tuli lavalle.

20111120aidalla.jpg

5 vuotias nousi aidalle, että näkisi joulupukin :). Samalla nähtiin kulkueeseen järjestäytymässä olevia hahmoja; tonttuja, lumiukkoja, koiria...

Joulukadun valot syttyivät. Valot oli vaihdettu energiaa säästäviin Led-lappuihin. Yli 6500 lamppua.

Onneksi näimme kulkueen hahmoja esitysten aikana aidan takaa, sillä kun kulkue lähti, emme saaneet ihmispaljoudessa enää sellaisia paikkoja, mistä lapset olisivat päässeet kulkuetta näkemään.

20111120pukkimenee.jpg

Siellä jossain menee joulupukki.

Reppuun olimme pakanneet matkaeväitä; mustikkaglögiä, piparkakkuja ja rusinoita. Kluuvin yläkerrasta löytyi hyvä eväspaikka. Lapset saatiin taas lämpimiksi ja eväät maistuivat. Talven ensimmäiset glögit ja piparit! Mustikkaglögi oli niin kiva uutuus, että sitä täytyy saada uudemman kerran. :)

Evästauon jälkeen suuntasimme Stockmannin jouluikkunalle.