ostokset100917.jpg

Sunnuntaina 10.9.17 käväisin 11 vuotiaan kanssa kaupassa. Kaikenlaista jouluista oli ilmestynyt hyllyille. Serveteissäkin oli tonttuja!

Olin päättänyt, etten ainuttakaan jouluista servettipakettia osta, koska joulun jälkeisistä aleista ostan niitä kuitenkin. Ennemminkin pitäisi järjestää jo olemassa olevat kätköt, että servetit pääsisivät paremmin kiertoon.

tonttuservetti100917.jpg

No, tämän servettipaketin kanssa piti tehdä poikkeus. Oli niin ihanan touhukkaan näköinen. Samalla aloin suunnitella, että useammin pitäisi kattaa pöytä paremmin. Miten olisi, jos vaikka joka lauantai tai sunnuntai ja voitaisiin aloittaa vaikka heti.

Niin joulututti, että ostettiin 2 kilon punajuuri-/ ja porkkanasäkin kotiin. Mielessä oli kauden ensimmäinen joululaatikko keitettyjen punajuurikuutioiden kera.

Ilta kuitenkin yllätti, eikä ensimmäiseen sunnuntaikattaukseen ehdittykään panostaa toivotulla tavalla. Servettejä ei pöydässä näkynyt, mutta ehkä sitten ensi kerralla.

porkkanalaatikko100917.jpg

Keitettyjen punajuurikuutioiden suosio yllätti ja tehtiinkin niitä toisena päivänä uudestaan. 2 kilon punajuurisäkki hupeni hetkessä, vaikka ennen punajuurisäkki on ollut juuressäkeistä ongelmallisin ja on saattanut unohtua jääkaappiin.