Uuden vuoden vastaanotto alkoi kodin siistimisellä ja kuusen kohennuksella.

20211231muffinssit.jpg

Vinkkasin 15 vuotiaalle, että jokohan saataisiin aikaiseksi uuden vuoden muffinssit, kun niin monena vuotena on homma jäänyt ajatuksen asteelle. Aina vain muffinssipaperit oli otettu laatikosta esille ja sinne laatikkoon ne oli säilötty takaisin uuden vuoden jälkeen. Näköjään kierrettä oli kestänyt peräti 10 vuotta! :o

 

20211231poyta.jpg

Muffinssipaperien säilöntäkierre katkaistiin, kun 15 vuotias leipoi uuden vuoden pöytään herkulliset suklaamuffinssit. Lisäksi teimme yhdessä perinteiseen tapaan dipattavia tikkuja, mitä jäikin rutkasti jääkaappiin, koska kaikki eivät olleet koolla. Siis ihan totta, kaupan kassatyöntekijöistä on tullut pelastustyöntekijöitä?, kun kauppoja ei voida sulkea uudenvuodenaaton iltana, jos joku tarttis ostaa vaikka maidon?

 

Youtuben välityksellä katselimme eri maiden uudenvuoden vastaanottoja ja kävimme alkuillasta ensimmäisellä rakettikävelyllä, mikä olikin tosi hieno. Ihmisiä oli liikkeellä vähemmän viime vuoteen verrattuna, mutta rakettien ampujia oli kuitenkin sopivasti liikkeellä. Kesken leppoisan kävelyn alkoi lunta leijailla taivaalta. Tosi hieno tunnelma!

20220101ilotulitus.jpg

Toiselle rakettikävelylle lähdettiin puolisen tuntia ennen uuden vuoden vaihtumista. Jälleen oli kiva meininki, kun touhu näytti hallitulta ja sekoilijat olivat jossain muilla kulmilla.

Parhaat raketit oli jätetty uuden vuoden vaihteeseen ja ammuskelun hiljennettyä sihautimme omat tähtisädetikut. :)

Hyvää uutta vuotta 2022!