kalenteriainekset191130.jpg

Marraskuun viimeisenä päivänä sain idean, että viritänpä vielä miehellekin omatäyttämän kalenterin. Pussukoita olin askarrellut ison kasan, joten niistä riitti ja kauan sitten ostetut numerotarratkin tulivat oikealla hetkellä esille.

kalenteripyykkipojat191130.jpg

13v. tontusta sain apuja. Pestiin yhdessä seinää sormenjäljistä ja tahroista, mihin kumpikaan ei ollut kiinnittänyt mitään huomiota ennen kalenterin kiinnitystä. Tulipahan siis samalla tehtyä joulusiivousta. :)

Narun virityksessäkin oli hyvä olla kaksi tonttua paikalla niin toinen pystyi pitämään toisesta päästä kiinni. Laitettiin tonttulakitkin päähän tätä tehdessä ja isosisko tuli uteliaana kurkkimaan kulman takaa, mitä pikkusisko puuhasi äidin kanssa.

pyykkipoikakalenteri191130.jpg

Hienolta näytti. Sisällykset vain loppuivat kesken, joten niitä piti rientää ostamaan lisää.

Loppusilaus löytyi konvehtien irtomyynnistä. Aikaisemmin olin ajatellut, että sehän vasta kallista olisi ja olenkin aina ostanut pakkauksia, mistä poimin sopivia kalenterisattumia. Irtomyynti kuitenkin kannatti tällä kertaa, kun oli tarve vain muutamalle konvehdille. Kaikki mahtuivat pieneen pussiin, eikä painoakaan tullut ostoksille kovin paljon.

Kun joulukuun ensimmäisenä aamuna muut vielä nukkuivat, katsoin televisiosta joulukalenterin, Tonttuakatemian. Täytin ja kiinnitin loput pussukat. :)

pyykkipoikakalenteri191201.jpg