Kun jo luulin, että olisin tehnyt kaikki kalentereiden eteen ajoissa, huomasin, ettei perinteistä ristipistokalenteria ollut missään, mihin luukut voisi kiinnittää. Kahtena päivänä etsin ihan tosissani joka paikasta. Samalla tuli järjestettyä tavaroita, mutta ristipistokalenteri pysyi visusti piilossa. Harmitti vallan vietävästi, kun olin jo monta päivää suunnitellut kalenterin pääsevän pitkän tauon jälkeen käyttöön.

Oli keksittävä jokin muu ratkaisu paketeille. Koreja esiin ja samalla tuli taas siivottua, kun koreissa pitkään lojuneet tavarat löysivät paikkansa.

joulukalenterikori12015.jpg

9 vuotiaan aamukalenteri pääsi neliskanttiseen koriin. Taas tuli vähän kiire jä säätö. Teippirullan kanssa linnoittauduin makuuhuoneeseen rapistelemaan, kun olin unohtanut sulkea pussukat.

joulukalenterikori22015.jpg

9 vuotiaan iltakalenteri pääsi punaruskeaan koriin. Kihartamattomat lahjanarut muistuttivat, että juuri tämä kalenteri piti saada roikkuvaan ristipistokalenteriin. Jospa kalenteri löytyisi vielä.

joulukalenteripussukka2015.jpg

Lisäksi tuli käyttöön tonttupussukka, mihin ilmaantuu jotakin jos on ilmaantuakseen. Nyt, kun ollaan jo joulukuun 14. päivässä, pussukkaan on tullut yllätys kahtena päivänä.