20111201partiolaistenkalenteri.jpg

1.12.11

Työpaikan seinällä on kiva partiolaisten kalenteri. Kuva muuttuu kalenteriluukkuja avatessa. Ensimmäinen luukku on avattu, mutta tätä kuvaa katsoessa huomasinkin, että luukkuja olisi ollut jo muutamalle päivälle ennen joulukuuta.

Viime vuonna keräännyimme naisporukalla aina joulukalenterin äärelle "päivän jännittävimpään tapahtumaan" :D ...taitavat jännät hetket saada jatkoa myös tänä vuonna ;).

20111201orava.jpg

1. joulukuuta savupiipun takaa kurkisti orava.

Jännää on aikuisilla töissä vaan, miten on kotikalentereiden laita? Pari lasta on kysellyt, "saadaanko me ollenkaan kalentereita?" 5 vuotias kurkisti pöydällä olevien papereiden ja lautasen alle, josko kalenteri olisi ollut siellä :o. 15 vuotias ilmoitti: "Mäkin haluan kalenterin." Olinkin hivenen huolissani, kelpaisiko esikoiselle enää yllätysluukut ;). Jossain jemmoissa on nimittäin kalenteri, minkä olen tehnyt jo aikaa sitten. Taisi tulla aikanaan luukkuihin liian aikaa vievät palapelin osat, sillä kalenteri alkoi jätättää ja myöhemmin kääräisimme jäljellä olevat luukut laatikkoon odottamaan uutta joulua.

Laatikosta "joulukalenteriasiaa", pitäisi löytyä kalenterikynttilä tälle vuodelle ja joulukalenterin luukut. Lapset ovat kasvaneet, ehkä kalenteri saadaan vihdoin kokonaan avattua. Täytyy keksiä vain jo avattujen päivien kohdalle jotakin. Viisi vapaapäivää. Toiveet ovat korkealla, että kalenteri on pian paikallaan :).