kuusenhaku21.12.14.jpg

21.12. lähdimme kolmeen pekkaan kuusikaupoillle, 8 vuotias, isä ja äiti. 12 vuotias oli flunssaisena, 15 vuotias nukkui?, eikä 18 vuotiasta ollut näkynyt moneen päivään.

Kokemuksesta muistin, että ensiksi tarraama kuusi on meidän kuüsi. Enpä päästänyt otettani irti ensimmäisenä silmäillystä kuusesta, vaikka mies viipelsi kuusien seassa ja huuteli, mitä kaikkea oli löytänyt. Oikeasti ei ollut löytänyt yhtään parempaa. Pitelin kuusesta kiinni ja huutelin perään, että voi tuoda paremman kuusen viereen tai viedä meidät paremman kuusen viereen. Tässä vaiheessa 8 vuotias oli myös vakuuttunut ensimmäisen kuusen paremmuudesta. ;)

Ottelu oli siis 2 - 1, joten miehen piti tarrautua kuuseen ja viedä sitä mieleisensä kuusien viereen. Johan saatiin mieskin vakuuttumaan, että jo valittu kuusi oli paras, joten yhteinen valinta oli selvä. Alaoksiltaan kapea, mutta muuten tiheä kuusi.

kuusi23.12.14.jpg

Kuusi jäi pihalle odottamaan sisälle pääsyä. Luntakin ehti sataa kuusen päälle. Vielä piti lattioita pestä... taisi jäädä aattoaamuun.