En mennyt halpaan, vaan kalliiseen :D. Blogini kommenteissa oli vinkki, että Teemasarjaan oli tullut uusi väri, punainen. Olen jo vuosia ihmetellyt, miten onkin astioita monen värisiä, muttei joulunpunaisia. Kun vihdoin punaisia oli kaupan, kävin heti ostamassa omani.

Kaupan hyllyltä löytyi myös uutuus sesonkimuki, lumikide. Otin ihan varovasti aluksi vain pari kappaletta molempia, punaista ja lumikidettä, ettei tulisi niin kalliiksi. Kävin kotona kurvaamassa ja katselemassa mukeja pöydällä ja totesin omikseni. Nopeasti takaisin kauppaan ostamaan lisätäydennystä, etteivät lopu kesken ;), eikä tuntunut niin kalliille hankinnalle, kun ostin kahdessa erässä :D.

989298.jpg

Niin, ja tulihan sitä hankittua punaiset puurokipotkin samaan syssyyn. Valkoinen riisipuuro näyttääkin näissä varmaan tosi kivalle.

Ensimmäisestä laatikosta paljastunut tuikkutalo pääsi iltapalapöytään. Ennen kauppaan uutta kierrosta tekemään lähtöä, perustelin lapsille, kuinka kivat lumikidemukit olivat. Kun juomme mukeista tuikkutalon ympärillä, ikäänkuin lunta sataisi talon ylle, kun nostamme ja laskemme mukejamme :D. Toivottavasti en hullaannu samassa määrin sinisiin lumikidemukeihin, kun ne kauppoihin tulevat ;).