Halloweenlaatikkoon2061115.jpg

6.11.15

Haamujen ja kurpitsoiden oli aika siirtyä piiloihinsa. Ihmettelin vain, mihin laittaisin kurpitsatuikut ja muut tykötarpeet, että löytäisin ne taas ensi vuonna. Piti perustaa ihka ensimmäinen Halloween -laatikko. Lapset taisivat olla oikeassa, vihdoin äiti oli alkanut tykkäämään Halloweenista, kun kerran rekvisiittaakin oli kertynyt ;).

Pakatessa kuvasin, mitä laatikkoon laitoin. Niinpä voin täältä käydä tarkistamassa, että esimerkiksi Halloween -serpenttiiniä ei tarvitse ostaa, koska rullat unohtuivat ostoskassiin ja jäivät käyttämättä.

Halloweenlaatikkoon061115.jpg

Aluksi ajattelin kääriä ihanan Halloweenhimmelinikin sellaisenaan paperiin, mutta jouduin purkamaan sen, koska en päässyt LED -lamppujen paristokoteloihin käsiksi purkamatta keppiristikoa. No, menipähän pienempään tilaan ja ensi vuonna sitten uutta viritelmää :).

Halloweenlaatikko061115.jpg

***

Tämä julkaisematon luonnos löytyi viime vuodelta...

Koska olen paikallistanut jo laatikon, halusin kurkata sinne ensin tätä kautta. Laatikon kylkeen kirjoittamani sulkemispäivämäärän olen pariinkin kertaan yliviivannut, joten on kutkuttavan jännittävää nähdä, mitä kaikkea Halloween rekvisiittaa laatikosta lopulta löytyykään :).