Neljäs joulunodotuslaatikko oli numeroitu viikkonumerolla 44. Oltiin jo sunnuntaissa, kun laatikko pääsi avaukseen.

Päivän siivoilujen lomassa laatikon avaus tuntui palkinnolle. Oli ihanaa avata laatikko, kun tiesi sisällön olevan mietittynä juuri tälle viikolle. Kaikki ei suinkaan tule heti käyttöön. Kuvaan tavarat, otan tarvitsemani ja loput laitan vielä takaisin laatikkoon odottamaan. Laatikoista 07 -sivulta löydän tarvitsemani ja tiedän, mistä lähden jotain tiettyä esinettä hakemaan.

Laatikon avaustilanne oli edellisiin laatikon avauksiin verrattuna erilainen. Ensimmäiset laatikot avasin omassa rauhassa, mutta tätä laatikkoa tuli kaksi nuorinta ihmettelemään.

 

Tavaroiden sängyn päälle kasauksen jälkeen, ehdin nippa nappa ottaa kuvan, ennenkuin nuorin jo nappasi tonttulakkisen lumiukon ja antoi sille tervetulohalin. Olin jo miettinyt, että ukko menisi vielä takaisin laatikkoon odottamaan tonttulakkinsa takia, mutta niinhän ei enää voinut tehdä.

Seurasi vielä nuorimman sängylle kiipeäminen ja tavaroiden tutkailu siltä suunnalta. Leikisti hörppäili tonttumukista... alkoi kasata mukeja päällekkäin torniksi! :o. Virpoi siivousluudalla ilmaa ja sanoi "kukka, kukka". :)

Kaikki muut tavarat vielä takaisin laatikkoon odottamaan, paitsi lumiaiheiset esineet ja keittiön joulukapat.