sein%C3%A4tontut25.10.15.jpg

Blogikirjoitukset olivat tauolla, mutta täällä ei ole suinkaan unohdettu joulua. Tänä vuonna päätin ajoittaa joulujuoksentelut heti kärkeen, ettei paria viikkoa ennen joulua tule paniikkia, että mihin kaikkeen aika pitikään riittää. Nyt on huojentunut olo, kun jouluhankinnat ovat pääosin pulkassa, joulusiivouksia on jo aloitettu ja lasten joulujuhliinkaan ei ole enää kauan aikaa.

Ruokarallikin aloitettiin jo. Mies toi eilen monta kiloa juureksia kotiin ja tänään ravattiin pariin otteeseen ruokakaupoissa. Ajattelinkin leikkiä kuvilla ja kuvata kaikki joulun ruokaostokset tästä päivästä eteenpäin jouluun asti. Sellainen kuvakollaasi olisikin mielenkiintoinen vuosien päästä. Pakkaukset muuttuvat ja on mielenkiintoista nähdä, mitä ostettiin valmiina ja mitä tehtiin itse ihan alusta asti. Hauskaa, jos joku muukin nappaa idean. :)

Kuvan jouluinen seinävaate löytyi kirppikseltä lokakuussa. Avasin rullan näyttääkseni 9 vuotiaalle, millaisen kuvan muistan omasta lapsuudestani. Ennenkuin ehdin edes kertoa mitään, tyttö huudahti, kuinka ihana kuva oli! Ihan selvästi meidän juttu ja kassalla tuli vielä yllätys, kun tuote oli puoleen hintaan pöydästä. Nostalgiselle kuvalle tuli hintaa vain 0,75 € ja se löysi seinältä jo paikkansa.