Joulupäivä meni oleillen ja lahjoja tutkien. Yatsi -noppapeli testattiin. Hyvin olivat säännöt vielä hallussa omasta lapsuudesta. :)

Ulkona satoi edelleen lunta. Aidassa lumi ylsi jo tosi korkealle, eikä jalankulkuteitä oltu vielä ehditty aurata. Itse tein ihan pienen pyrähdyksen ulkona, mutta yksinään lumessa kahlaaminen oli tylsää ja tulin nopeasti takaisin sisälle.

6 vuotias oli saanut joululahjaksi ensimmäisen suklaapukkinsa. Siitä riittikin purtavaa useammalle päivälle. Kuka tahansa muu perheenjäsen olisi hotkaissut pukin yhdeltä istumalta, mutta 6 vuotias osasi nautiskella ja säästellä herkkuaan pidemmäksi aikaa.

Ruoaksi lämmitettiin aatolta jääneitä laatikoita. Porkkana- ja lanttulaatikkoa oli jäänyt jäljelle vain ihan pienet palaset. Myöhemmin valmistunutta tuuvinkia, oli onneksi enemmän, niin kaikille saatiin jaettua kokoelmalautaset. Uutta porkkanalaatikkoa toivottiin.

Esikoinen innostui iltamyöhään ompelemaan perheen uudella ompelukoneella ensimmäisen ompelutyön. Vuosia säilötyt, esikoisen omapainamat kankaat, muuttuivat oman huoneen tyynynpäällisiksi. :)