joulukalenteri2016.jpg

Joulukuu on mennyt valtavan nopeasti. Vastahan sain koottua joulukalenterin ja kiinnitettyä sen oveen, kun enää on 5 kalenteriluukkua avaamatta!

Tämän vuoden itsekasatusta kalenterista tuli tosi onnistunut. Viimehilkuille meni taas viritykset, että sain kalenterin joulukuun ensimmäisenä päivänä valmiiksi. Kaiken kalenterihässäkän onnistuin pitämään muilta salassa melkein loppumetreille asti. Vain ihan viimeisten luukkujen kanssa jouduin vetäytymään omiin oloihini rapistelemaan kalenterin kasaan ja siitäkös tiedosta lapset olivat riemuissaan, tiedossa oli äidin kasaama joulukalenteri!

Kalenteriluukuihin laitoin jouluaiheisia karkkeja, joten ikähaarukassa 10v. - 14v. - 17v. yllätykset upposivat jokaiseen. Samaa aihetta taidan käyttää vastaisuudessakin :).

Kaikilla kolmella on samat yllätykset, mutta jokaiselle pakkasin kuitenkin omat luukut, mitkä roikkuvat kalenterissa omista naruistaan. Ennen ovat luukut olleet vain yhdellä narulla kalenteriaihiossa kiinni, mutta on paljastunut, että juuri se narun katkaisu taitaa olla tärkeää, joten nyt kaikki saavat itse poimia luukkunsa.

Kuvasin kaikki kalenterisisällöt ennen pakkaamista, joten tallessa ovat kuvina, vaikka muutoin katoavatkin heti luukkujen avaamisen jälkeen.