20211020tekemis.jpg

Onneksi perustin elokuussa joulunodotusvihon, mihin listasin päivät ennen joulua. Vihon innoittamana aloitin heti nurkkien siivouksen, että jos vaikka tänä vuonna tulisi joulu ilman viime hetken kiirettä. Kuinka ollakaan, tein siivotessa löytöjä, mihin en halunnut keskittyä siinä hetkessä sen enempää, mutta merkitsin suunnitteluvihkooni ajankohdan, milloin voisi olla sopiva hetki. Kuusi numeroitua pakettia oli aikomus avata peruskoululaisen syyslomalla, joten nyt se aika olisi käsillä.

Muistan tehneeni vuosia sitten jemmoihin jääneistä kirppislöydöistä kahdelle nuorimmalle tekemisjoulukalenterin. Osa jemmoista oli jo siinä vaiheessa unohtunut piiloihin liian pitkäksi aikaa.

20171210tekemis.jpg

Kuvatiedostoista löysin viimein, mihin vuoteen tekemispaketti oli. Tässä etsittiin pakettia 10. päivä joulukuuta 2017. Olipas kiireinen vuosi silloin, kun blogipostauksiakin oli vain kaksi kappaletta! :o

~~~

15 vuotiaan kanssa katsoin hetki sitten vanhoja jouluaattokuvia. Kuvien monista viime hetken kiireistä päätimme ottaa opiksi. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, eikä kaikki siivous voi jäädä joulukuuhun vaan silloin on aika fiilistellä.

Glögin lämmityksen jälkeen ihmetellään 19. ja 20. pakettien sisältöjä. :)