20240627joulupaperi.jpg

27.6.24

Kotinurkkien hiljalleen siivoilut ovat jatkuneet. Kun nuorisotontut lähtivät festariretkelleen, ajattelin, että olisi oiva tilaisuus aloittaa joulukalenteriksi tarkoitetun palapelin kasaus. Siitä seurasikin dominoefekti, sillä tarvitsin alustan palapelille. Vanha palapelialustani oli hyllyn päällä ja pölyjen lisäksi alustalta löytyi muunmuassa joulupaperirulla.

Jonain vuonna ostin tämän joulupaperin ajatellen miehen joulukalenteria. Sittemmin on joulukalenterityyli muuttunut, sillä nykyisin tahdon, että kaikki kalenteripussit ovat erilaisia.

Olipa palkitseva palapelialustan siivous. Tavaroita meni omille paikoilleen ja pari pientä kivaa projektia löytyi. Iltasella otin tonttupaperin käsittelyyn, että josko tekisin siitä saman tien pari kalenteripussia niin näkisin livenä, kuinka tontut pussukoihin asettuisivat. Hyvin asettuivat, sillä jäin askartelukoukkuun ensimmäisten pussien jälkeen. Piti nähdä, mikä tonttu olisi seuraavan ja sitä seuraavan pussin päälipuolella. Illan aikana, koko kahden metrin paperirulla muuntuikin kalenteripussimuotoon.

 

20240627kalenteripussit.jpg

21 kalenteripussia